Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : وصفات الأطباق الرئيسية : اللحوم

Печеночные котлеты الكبد الفطائر

0,5 кг свиной печени, 300 г лука, 0,5 стакана риса, 2 ст. 0،5 كيلوغرام لحم الخنزير الكبد ، 300 غ من البصل ، و 0.5 كوب أرز ، 2 ملعقة. ложки соевого соуса, мускатный орех, соль, перец - по вкусу. ملاعق كبيرة من صلصة الصويا وجوزة الطيب والملح والفلفل -- الذوق.

0,5 кг свиной печени 0،5 كيلوغرام لحم الخنزير الكبد
300 г лука 300 غ من البصل
0,5 стакана риса 0.5 كوب من الأرز
2 ст. 2 ملاعق كبيرة. ложки соевого соуса ملاعق كبيرة من صلصة الصويا
мускатный جوزة الطيب
соль, перец الملح والفلفل
растительное масло для жарки زيت نباتي للقلي

Печень с луком пропустить через мясорубку. الكبد مع البصل يمر مفرمة للحوم. Рис отварить до готовности. الرقم تغلى حتى تنضج. Все смешать, добавить соевый соус, соль, перец, мускатный орех. جميع المزيج ، إضافة صلصة الصويا والملح والفلفل ، وجوزة الطيب. Жарить на растительном масле. تقلى في الزيت النباتي. Аккуратно выложить в разогретое масло в форме котлеток ложкой. تحدد بدقة في زيت ساخن في شكل لحوم الضلع بملعقة. Жарить 5 минут, перевернуть и еще 5 минут жарить с другой стороны. جمهورية يوغوسلافيا الاتحادية لمدة 5 دقائق ، وتسليم طبخ 5 دقائق أخرى على الجانب الآخر.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты вторых блюд: мясные وصفات قسم الأطباق الرئيسية : اللحوم Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact