Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





حساء الطماطم Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات للاطباق الأول : الحساء

Томатный суп حساء الطماطم

1 литр томатного сока нагреть до кипения, 300 г бекона или ветчины обжарить, 1-2 шт. 1 ليتر من عصير الطماطم تسخينه إلى الغليان ، 300 غرام من لحم الخنزير أو لحم الخنزير وجمهورية يوغوسلافيا الاتحادية ، 1-2 الكمبيوتر. репчатого лука обжарить вместе с беконом. يقلى البصل مع لحم الخنزير المقدد.

1 литр томатного сока нагреть до кипения 1 ليتر من عصير الطماطم تسخينه إلى الغليان
300 г бекона или ветчины обжарить 300 غرام لحم الخنزير أو لحم الخنزير زريعة
1-2 шт. 1-2 الكمبيوتر. репчатого лука обжарить вместе с беконом يقلى البصل مع لحم الخنزير المقدد

В томатный сок положить жареные бекон и лук, 1 банку консервированной кукурузы. في وضع عصير الطماطم والبصل المقلي ولحم الخنزير المقدد (1) ، ويمكن من الذرة المعلبة. Прокипятить все 5-7 минут. غلي كل من 5-7 دقائق. В тарелки добавить сметану и зелень. في صحن ، إضافة تعكر صفوة والأعشاب الطازجة. Солить по вкусу и осторожно, т. к. сок и бекон уже соленые. لطعم الملح وبلطف ، وذلك لأن عصير لحم الخنزير المقدد وبالفعل مالحة.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты первых блюд: супы الباب فاتح الشهية وصفات : الشوربات Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2021

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact