Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





الزلابية مع ملفوف مفروم Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : وصفات أطباق رئيسية هي : الخضروات والفطر والفواكه

Пельмени с капустным фаршем الزلابية مع ملفوف مفروم

2 ст. 2 ملاعق كبيرة. муки, 1 яйцо, вода, соль, 1 л квашеной капусты, 3 луковицы, 1 ст. طحين ، 1 بيضة ، والماء ، والملح ، 1 ليتر من مخلل الملفوف ، البصل 3 ، 1 ملعقة كبيرة. л. l. масла. النفط.

2 ст. 2 ملاعق كبيرة. муки الطحين
1 яйцо 1 بيضة
вода, соль الماء والملح

Для фарша : 1 л квашеной капусты, 3 луковицы, 1 ст. للحشو : 1 ليتر من مخلل الملفوف ، البصل 3 ، 1 ملعقة كبيرة. л. l. масла النفط

Положить в кастрюлю капусту, поджаренный лук, влить немного воды, добавить масло, закрыть кастрюлю и тушить, пока капуста не станет мягкой. وضعها في وعاء الملفوف ، والبصل المقلي ، إضافة القليل من الماء ، إضافة الزبدة ، وإغلاق وعموم حتى ينضج الملفوف هو العطاء. К капусте можно добавить мелко нарезанные яйца. لالملفوف يمكنك إضافة المفروم والبيض. Охладить. هادئ. Замесить некрутое тесто и раскатать. يعجن العجين وبارد لفة. Сделать пельмени и сварить. جعل الزلابية وطهي الطعام. Готовые пельмени полить маслом. الجاهزة الزلابية صب الزيت.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые وصفات قسم الأطباق الرئيسية : الخضراوات والفطر والفواكه


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact