Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: мясные وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : وصفات شهية : لحوم

Закуска «Птичка» فاتح الشهية "بيرد"

200 г птичьих потрохов (сердце, печень, желудок), 1 средняя луковица, 1 ст. 200 غراما من حوصلة الدجاج (القلب والكبد والمعدة) ، 1 بصلة متوسطة الحجم ، 1 ملعقة كبيرة. ложка сыра, 2 яйца, 1-2 ст. ملعقة جبن ، 2 بيضة ، 1-2 ملاعق كبيرة. ложки томатной пасты. ملاعق من معجون الطماطم.

200 г птичьих потрохов (сердце, печень, желудок) 200 غراما من حوصلة الدجاج (القلب والكبد والمعدة)
1 средняя луковица 1 بصلة متوسطة الحجم
1 ст. 1 ملاعق كبيرة. ложка сыра ملعقة جبن
2 яйца 2 بيضة
1-2 ст. 1-2 ملاعق كبيرة. ложки томатной пасты (кетчупа) ملعقة طعام معجون الطماطم (البندورة)
1/2 стакана сметаны 1 / 2 كوب قشدة حامضة
сливочное масло или маргарин для обжарки زبدة أو سمن للقلي
соль, перец الملح والفلفل

Потроха промыть, нарезать мелкими кубиками, обжарить с луком, посолить, поперчить. حوصلة الطائر هو تنظيف ، مقطعة إلى مكعبات صغيرة وتقلى مع البصل والملح والفلفل. Добавить тертый сыр, измельченные вареные яйца, томатную пасту, сметану и прокипятить. إضافة الجبن المبشور وتمزيقه بيض مسلوق ومعجون الطماطم والقشدة الحامضة وتغلي. Выложить все в смазанную маслом форму (сковороду) или порционные формочки. ضع كل شيء الى شكل مدهون (القومية) أو أجزاء القوالب. Залить яйцом, взбитым с 1-2 ст. مع تغطية البيض ، وتعرض للضرب 1-2 مع ملاعق كبيرة. ложками сметаны или майонеза, присыпать тертым сыром и запечь в духовке. ملعقة من القشدة الحامضة أو المايونيز ، مع رش الجبن المبشور وتخبز في الفرن. Не пересушить! لا overdry! Подавать, украсив зеленью, как в горячем, так и в холодном виде. خدمة ، مزينة خضرة ، كما هو الحال في الحارة والباردة.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты закусок: мясные قسم وصفات وجبات خفيفة : اللحوم Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact