Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: борщи وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : وصفات للاطباق أولا : حساء

Борщок с молоком Borschok مع الحليب

1 луковица, 2 корня петрушки, 1-2 моркови, 200 г нашинкованной соломкой капусты, 2 свеклы, 2-3 ст. 1 البصل والبقدونس 2 الجذر ، و 1-2 ، والجزر ، وjulienned 200 غرام المفروم الملفوف ، والبنجر 2 ، 2-3 ملاعق كبيرة. л. l. масла, молоко. الزبدة والحليب.

1 луковица 1 بصل
2 корня петрушки 2 جذر البقدونس
1-2 моркови 1.2 الجزر
200 г нашинкованной соломкой капусты 200 غ كرنب julienned
2 свеклы 2 البنجر
2-3 ст. 2-3 ملاعق كبيرة. л. l. масла النفط
молоко الحليب

Нарезанные лук, корень петрушки, морковь потушить 10-12 минут с маслом, затем добавить капусту, перемешать и тушить до готовности овощей. البصل المفروم ، جذر البقدونس ، والجزرة لاخماد 10-12 دقيقة مع الزبدة ، ثم يضاف الملفوف ، واثارة واطهيها الخضروات. Отдельно потушить 2 свеклы. بشكل منفصل ، وضعت 2 البنجر. Молоко соединить в пропорции 2:1, довести до кипения, посолить и залить овощи. تجمع الحليب في نسبة 2:1 ، يرتفع الى درجة الغليان ، يضاف الملح ويصب على الخضار. Как закипит, снять с огня. كيفية تغلي ، وترفع من حرارة.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты первых блюд: борщи الفرع الأول وصفات الأطباق : حساء


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact