Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты для микроволновки وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات لالميكروويف

Горячие булочки с консервированной рыбой и сыром الكعك الساخن مع الأسماك المعلبة والأجبان

4 булочки, 1/2 банки рыбных консервов в масле, 1 яйцо, 4 чайные ложки тертого сыра, 3-4 чайные ложки майонеза, 1 чайная ложка мелко нарубленной петрушки. 4 لفات ، 1 / 2 علبة من السمك المعلب في زيت ، 1 بيضة ، 4 ملاعق من الجبن المبشور ، 3-4 ملاعق كبيرة مايونيز ، 1 ملعقة صغيرة من البقدونس المفروم.

4 булочки 4 الكعك
1/2 банки рыбных консервов в масле 1 / 2 علبة من السمك المعلب في مجال النفط
1 яйцо 1 بيضة
4 чайные ложки тертого сыра 4 ملاعق الجبن المبشور
3-4 ч. ложки майонеза 3-4 ساعات ملاعق كبيرة مايونيز
1 ч. ложка мелко нарубленной петрушки 1 ملعقة شاي البقدونس المفروم

Яйцо сварить вкрутую и мелко нарезать. طبخ المسلوق البيض والدقيق ختم. Рыбные консервы размять вилкой и смешать с яйцом, сыром, зеленью и майонезом. السمك المعلب مع مفترق ودلك على الاختلاط مع البيض والجبن ، والخضر والمايونيز. Булочки надрезать с одного бока, удалить ножом часть теста и вложить в них подготовленный фарш. الكعك شق على جانب واحد ، وإزالة جزء من سكين الاختبار ووضعها في حشو المعدة. Запекать в печи до появления золотистой корочки (примерно 30-40 секунд). تخبز في الفرن حتى ذهبية اللون البني (حوالي 30-40 ثانية).

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты для микроволновки وصفات لقسم الميكروويف Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact