Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





مع مرق اللحم Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты для микроволновки وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات لالميكروويف

Бульон с фрикадельками مع مرق اللحم

4 стакана мясного бульона, 250 г говядины с жиром, 1 луковица, 1 яйцо, 1 ст. 4 أكواب حساء لحم البقر ، و 250 غرام من الدهون في لحم البقر ، 1 بصل ، 1 بيضة ، 1 ملعقة كبيرة. ложка сливочного масла, черный молотый перец, соль. ملعقة كبيرة من الزبدة والفلفل والملح.

4 стакана мясного бульона 4 أكواب حساء لحم البقر
250 г говядины с жиром 250 غراما من لحم البقر مع الدهون
1 луковица 1 بصل
1 яйцо 1 بيضة
1 ст. 1 ملاعق كبيرة. ложка сливочного масла ملعقة طعام زبدة
черный молотый перец الفلفل
соль الملح

Мясо нарезать небольшими кусками и вместе с луком пропустить через мясорубку. اللحوم إلى قطع صغيرة مع البصل وتمر عبر مفرمة للحوم. Добавить яйцо, масло, посолить и поперчить. إضافة البيض والزيت والملح والفلفل. Размешать фарш и разделать его на фрикадельки. اللحم المفروم واثارة لانه قطع في اللحم. Налить в кастрюлю 4 стакана бульона, довести его до кипения в печи, запустить фрикадельки и варите 3-4 минуты на максимальной мощности. تصب في وعاء 4 أكواب من مرق ، وجعله ليغلي في الفرن ، والبدء في اللحم ويطهى لمدة 3-4 دقائق على أقصى قدر من السلطة.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты для микроволновки وصفات لقسم الميكروويف Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
حساء بالحم البقرة|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact