Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





حساء السمك مع اللحم Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты детского питания وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : أغذية الرضع وصفات

Уха с фрикадельками حساء السمك مع اللحم

Рыба - 100 г, голова карпа (сазана) - 1 шт., вода - 500 г, молоко - 1 ст. السمك -- 100 غرام ، رئيس سمك الشبوط (الكارب) -- 1 الكمبيوتر. والماء -- 500 غرام ، حليب -- 1 ملعقة كبيرة. ложка, масло сливочное - 1 ч. ложка. ملعقة ، والزبد -- 1 ملعقة شاي.

рыба - 100 г السمك -- 100 غرام
голова карпа (сазана) - 1 шт. رئيس سمك الشبوط (الكارب) -- 1 الكمبيوتر.
вода - 500 г الماء -- 500 غرام
молоко - 1 ст. حليب -- 1 ملعقة كبيرة. ложка ملعقة
масло сливочное - 1 ч. ложка زبدة -- 1 ملعقة شاي
яйцо (белок) - 1 шт. البيض (بروتين) -- 1 الكمبيوتر.
картофель мелкий - 1 шт. بطاطس صغيرة -- 1 الكمبيوتر.
крупа манная - 1 ч. ложка سميد -- 1 ملعقة شاي

Из головы рыбы сварить бульон, для этого залить ее водой, посолив по вкусу и положив в воду 1/2 головки репчатого лука, проварить 10-15 мин на слабом огне. من رئيس لطهي حساء السمك ، لهذا لملئه بالمياه ، مع الملح لذوق ووضع في الماء 1 / 2 البصل ويطهى لمدة 10-15 دقيقة على حرارة منخفضة. Голову вынуть. إزالة الرأس. Мякоть сырой рыбы 2 раза пропустить через мясорубку вместе с булкой, вымоченной в молоке, добавить кусочек масла, взбитый в пену белок, на кончике ножа соль. لحم السمك النيء 2 مرات بالمرور عبر مفرمة للحوم مع الخبز الأبيض ، غارقة في الحليب ، إضافة بات من الزبد ، وجلد لبروتين الرغوة على طرف سكين وملح. Из полученной массы приготовить фрикадельки. بسبب المزيج لطهي اللحم. В кипяшую уху положить порезанный кубиками картофель, манную крупу. في الأذن kipyashuyu وضع مكعبة البطاطا والسميد. Варить 10 мин. طهي لمدة 10 دقائق. Опустить в кипящий бульон фрикадельки и варить, пока не всплывут на поверхность. حذف يغلي في مرق اللحم ويطبخ حتى تطفو على السطح.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты детского питания قسم وصفات لأغذية الأطفال Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact