Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات شهية : النباتية ، والفطر ، والجبن

Закуска из репчатого лука с перцем وجبة خفيفة من البصل والفلفل

лук репчатый - 10 шт., перец сладкий - 3-4 шт., уксус (6%) - 5 ст.л., соль - по вкусу. البصل -- 10 حبة. والفلفل الحلو -- 3-4 الكمبيوتر. والخل (6 ٪) -- 5 ملاعق كبيرة ملح -- الذوق.

лук репчатый - 10 шт. البصل -- 10 جهاز كمبيوتر شخصى.
перец сладкий - 3-4 шт. الفلفل الحلو -- 3-4 الكمبيوتر.
уксус (6%) - 5 ст.л. الخل (6 ٪) -- 5 ملاعق كبيرة
соль - по вкусу ملح -- لتذوق

Перец нарезать полосками и вместе с луком варить в подсоленной воде 5 минут, затем вынуть и охладить. الفلفل إلى شرائح والمطبوخة مع البصل في الماء المالح لمدة 5 دقائق ، ثم إزالة وباردة. Луковицы, удалив сердцевину, начинить перцем. المصابيح الكهربائية ، وإزالة الأساسية ، من الفلفل. Отвар довести до кипения, добавить уксус и залить им лук. المرق تقديمهم ليغلي ، إضافة الخل ويتدفق منها القوس. Оставить на сутки, накрыв крышкой. إجازة ليوم واحد ، مع تغطية غطاء. Затем жидкость слить, вновь довести ее до кипения, охладить и снова залить лук. السائل ثم يتم دمجها مرة أخرى للوصول بها إلى درجة الغليان ، باردة وأكثر من صب البصل. Поместить лук в холодильник и дать ему настояться под крышкой несколько дней. وضع البصل في الثلاجة والسماح لها حاد مع غطاء بضعة أيام.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные قسم وصفات شهية : النباتية ، والفطر ، والجبن


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact