Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы وصفات -- الطبخ على سبيل الحصر : وصفات للاطباق أولا : الشوربات الباردة

Окрошка овощная Okroshka الخضر

На 1 л кваса – 2 картофелины, по 1 свекле и моркови, 2 свежих огурца, 50 г зеленого лука. kvass في 1 لتر -- 2 البطاطس (1) ، كل البنجر والجزر والخيار الطازج 2 ، 50 غ من البصل الأخضر.

На 1 л кваса – 2 картофелины, по 1 свекле и моркови, 2 свежих огурца, 50 г зеленого лука, 2 яйца, 2 ст. kvass في 1 لتر -- 2 البطاطس (1) ، كل البنجر والجزر والخيار الطازج 2 ، 50 غرام من البصل الأخضر ، 2 بيضة ، 2 ملعقة. ложки сметаны, чайная ложка сахара, соль по вкусу. ملاعق كبيرة من القشدة الحامضة ، ملعقة صغيرة من السكر والملح الى الذوق.

Отдельно сварить морковь и свеклу. بشكل منفصل ، جزر كوك ، والبنجر. Свежие огурцы почистить, нарезать кубиками. الخيار الطازج تنظيفها ، مقطعة إلى مكعبات. Вареный картофель натереть на крупной терке. صر البطاطا المسلوقة. Зеленый лук нашинковать и размять с солью, как и для мясной окрошки. البصل الأخضر ختم ، ويعجن مع الملح ، فضلا عن تجزئة اللحوم. Белки сваренных вкрутую яиц порубить, а желтки растереть с горчицей. البروتينات المفروم المسلوق والبيض ، وصفار وفرك مع الخردل. Затем положить в кастрюлю растертый зеленый УК, картофель, яйца, сметану, соль, сахар. ثم وضع في وعاء وقصفت الخضراء تغير المناخ ، والبطاطا والبيض والقشدة الحامضة والملح والسكر. Тщательно перемешать, развести хлебным квасом. إضافة إلى إثارة ، تمييع kvass. В последнюю очередь добавить свеклу, морковь и огурцы. على الأقل ، إضافة البنجر والجزر والخيار.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы الباب فاتح الشهية وصفات : الشوربات الباردة Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact