Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات للبيتزا ، فطائر ، الفطيرة الصغيرة : العجين

Сладкое песочное тесто كعكة الغريبة المعجنات الحلوة

3 стакана муки, 300 г сливочного масла, 2/3 стакана сахарного песка, 2 яйца 3 أكواب من الدقيق و 300 غرام زبدة ، 2 / 3 كوب سكر ، 2 بيضة

3 стакана муки 3 كوب طحين
300 г сливочного масла 300 غرام زبدة
2/3 стакана сахарного песка 2 / 3 كوب سكر
2 яйца 2 بيضة
Сода на кончике ножа الصودا في طرف سكين
Цедра с ½ лимона قشر الليمون ونصف
Ванилин по вкусу نيلين الذوق

Муку просеять горкой на доску, сверху насыпать сахар, соду, ванилин, натертую на терке цедру лимона и положить нарезанное кусочками масло. نخل الطحين التي تنهال على لوحة ، من أعلى إلى صب السكر والصودا والفانيليا وقشر الليمون المبشور وضعت شرائح من الزبدة. Порубить ножом масло вместе со всеми продуктами, добавить яйца и быстро размять руками до получения однородной массы. ختم سكين الزبد مع جميع المنتجات ، إضافة البيض وسريعة لدلك اليدين حتى تصبح ناعمة. Затем тесто скатать в шар, накрыть салфеткой и поставить в холодильник на 0,5-1 час. ثم لف العجين داخل الكرة ، وتغطي بقطعة قماش ووضعها في الثلاجة لمدة 0،5-1 ساعة. Это тесто можно приготовить заранее и держать до выпечки в холодильнике. ويمكن لهذه العجينة أن تكون معدة مسبقا وتوضع في الثلاجة قبل الخبز.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто قسم وصفات البيتزا والفطائر ، الفطيرة الصغيرة : العجين Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact