Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات للبيتزا ، فطائر ، الفطيرة الصغيرة : العجين

Песочное тесто со сметаной и мягкое песочное тесто. المعجنات قصيرة مع كريم والعجينة لينة.

Масло и маргарин размягчить, протереть с сахаром, яйцами или яичными желтками (в сметанное тесто добавить сметану). زبدة وسمن تليين ، فرك مع السكر والبيض وصفار البيض (في العجين الحامض ، إضافة تعكر صفوة).

Для теста со сметаной: لالعجين مع تعكر صفوة :
3 стакана муки 3 كوب طحين
200 г сливочного масла/маргарина 200 غرام زبدة / زبد
2/3 стакана сметаны 2 / 3 كوب قشدة حامضة
1 яйцо 1 بيضة
2-3 ст. 2-3 ملاعق كبيرة. ложки сахара ملاعق من السكر
1/3 чайной ложки соды 1 / 3 ملعقة صغيرة صودا الخبز
½ чайной ложки соли نصف ملعقة صغيرة من الملح

Для мягкого теста: لعجينة لينة :
3 стакана муки 3 كوب طحين
400 г сливочного масла/маргарина 400 غرام زبدة / زبد
3 яичных желтка 3 صفار البيض
2/3 стакана сахара 2 / 3 كوب سكر
Сода на кончике ножа الصودا في طرف سكين

Масло и маргарин размягчить, протереть с сахаром, яйцами или яичными желтками (в сметанное тесто добавить сметану). زبدة وسمن تليين ، فرك مع السكر والبيض وصفار البيض (في العجين الحامض ، إضافة تعكر صفوة). Затем всыпать муку, смешанную с солью и содой, быстро замесить и поставить на 1-2 часа в холодильник. ثم صب دقيق يخلط مع الملح والصودا ، ويعجن بسرعة ووضعها في 1-2 ساعات في الثلاجة. Поскольку это тесто довольно мягкое, его намазывают на противень или форму для выпечки, а для печенья – выжимают через кондитерский мешок. لأن هذه العجينة لينة جدا ، وانتشر الخبز على الصاج أو طبق الخبز ، والكعك -- الضغط من خلال حقيبة المعجنات.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто قسم وصفات البيتزا والفطائر ، الفطيرة الصغيرة : العجين Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2021

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact