Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: борщи وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : وصفات للاطباق أولا : حساء

Борщ из сушеных белых грибов من حساء الفطر المجففة porcini

На 50 г сушеных грибов — по 1 шт. في 50 غراما من الفطر المجفف -- 1 الكمبيوتر. петрушки, сельдерея, 1 головку лука, 500 г свеклы, 150 г сметаны, соль, специи по вкусу. البقدونس والكرفس ، والبصل 1 ، 500 غرام من البنجر ، 150 غ من القشدة الحامضة والملح والبهارات لذوق.

На 50 г сушеных грибов — по 1 шт. في 50 غراما من الفطر المجفف -- 1 الكمبيوتر. петрушки, сельдерея, 1 головку лука, 500 г свеклы, 150 г сметаны, соль, специи по вкусу. البقدونس والكرفس ، والبصل 1 ، 500 غرام من البنجر ، 150 غ من القشدة الحامضة والملح والبهارات لذوق.

Сварить грибной бульон с кореньями (петрушкой, сельдереем, луком-пореем) и репчатым луком, процедить. طهي حساء عش الغراب مع الخضراوات (البقدونس ، والكرفس ، والكراث ، والبصل ، واستنزاف.

Отварить или испечь не очищенную от кожицы свеклу. يغلي أو يخبز لا مقشر البنجر. Готовую свеклу очистить, нарезать соломкой, сбрызнуть уксусом, перемешать и залить горячим бульоном. والانتهاء من البنجر واضحة ، مقطعة إلى شرائح ، مع رش الخل ، من أجل إثارة وحساء ساخن. Заправить борщ по вкусу солью и сахаром, добавить нарезанные соломкой отваренные грибы, лавровый лист, 5—6 горошин перца, поставить на огонь, довести до кипения. حساء معاد شحن الى الذوق مع الملح والسكر ، وتضاف شرائح الفطر المغلي من القش ، ورقة الغار ، 5-6 البازلاء والفلفل ، وتوضع على النار ، وتقديمهم ليغلي. За 5 минут до конца варки заправить сметаной. قبل 5 دقائق من نهاية الطهي ملء مع تعكر صفوة. Подать на стол, посыпав измельченной зеленью. تنطبق على الطاولة ، ورشها مع الخضر المفروم. Отдельно можно подать рассыпчатую гречневую кашу. خدمة متفتت كاشا.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты первых блюд: борщи الفرع الأول وصفات الأطباق : حساء Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact