Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات للاطباق أولا : الشوربات الباردة

Свекольник حساء الشمندر

На 500 г свеклы – 200 г картофеля, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука, 50 г хрена, 2 яйца. في 500 غرام بنجر -- 200 جرام بطاطس (2) ، والخيار الطازج ، و 75 ز البصل والبيض 50 ز 2 فجل.

500 г свеклы 500 غرام بنجر
200 г картофеля 200 غ من البطاطا
2 свежих огурца 2 الخيار الطازج
75 г зеленого лука 75 ز البصل الأخضر
50 г хрена 50 غرام من الفجل
2 яйца 2 بيضة
2 ст. 2 ملاعق كبيرة. ложки сметаны ملاعق تعكر
1 ч. ложку сахару 1 ملعقة شاي من السكر
Уксус по вкусу الخل لتذوق

Свеклу очистить, нарезать маленькими кубиками, положить в кастрюлю, залить водой (из расчета 2 стакана на порцию), добавить чайную ложку уксуса и поставить варить на 20-30 минут. بنجر يتم تنظيفها ، مقطعة إلى مكعبات صغيرة ، وضعت في مقلاة ، يضاف الماء (بتكلفة قدرها 2 كوب لكل حصة) ، تضاف ملعقة صغيرة من الخل ، ووضع ليغلي لمدة 20-30 دقيقة. Готовый свекольный отвар процедить и охладить; свеклу положить в кастрюлю, туда же добавить вареный картофель и огурцы, нарезанные маленькими кубиками, рубленое яйцо и мелко нарезанный зеленый лук. حساء الشمندر استعداد للتوتر وباردة ، ووضع البنجر في مقلاة ، ووضع نفسه إضافة البطاطا المسلوقة والخيار ، ومقطعة إلى مكعبات صغيرة ، مقطعة بيضة المفروم والبصل الأخضر. Перед подачей на стол в кастрюлю положить тертый хрен, соль, сахар, горчицу. قبل العاملين في عموم وضع الفجل المبشور والملح والسكر والخردل. Все это залить свекольным отваром, добавить сметану и размешать. هذا الفيضان حساء الشمندر ، إضافة كريم وإثارة. Подавая на стол, свекольник посыпать зеленью. إعطاء الى طاولة المفاوضات ، حساء الشمندر رشها مع الأعشاب.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы الباب فاتح الشهية وصفات : الشوربات الباردة Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact