Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы وصفات -- الطبخ على سبيل الحصر : وصفات للاطباق أولا : الشوربات الباردة

Суп-холодец حساء هلامي

На 1 л хлебного кваса – 500 г молодой свеклы с ботвой, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука, 2 яйца, 2 ст. 1 ليتر من الحساء والخبز -- 500 غرام بنجر الشباب مع الخضر (2) ، والخيار الطازج ، 75 غ بصل أخضر ، 2 بيضة ، 2 ملعقة. ложки сметаны и 1 чайную ложку сахара. ملاعق كبيرة من القشدة الحامضة و1 ملعقة صغيرة من السكر.

1 л хлебного кваса 1 لتر من الحساء والخبز
500 г молодой свеклы с ботвой 500 غرام بنجر الشباب مع الخضر
2 свежих огурца 2 الخيار الطازج
75 г зеленого лука 75 ز البصل الأخضر
2 яйца 2 بيضة
2 ст. 2 ملاعق كبيرة. ложки сметаны ملاعق تعكر
1 чайную ложку сахара 1 ملعقة صغيرة من السكر

Молодую свеклу вместе с ботвой промыть; свеклу очистить, положить в кастрюлю, залить водой (из расчета 2 стакана на порцию) и поставить на 20-30 минут варить. وبنجر الشباب مع الخضر غسلها وتنظيفها وبنجر ، وضعت في مقلاة ، يضاف الماء (بتكلفة قدرها 2 كوب لكل وجبة) وضعت على 20-30 دقيقة من الطبخ. За 10 минут до окончания в арки в кастрюлю положить листики свеклы. قبل 10 دقائق من نهاية القوس في وعاء لوضع أوراق البنجر. Сваренную свеклу с листьями откинуть на дуршлаг и положить в суповую кастрюлю; туда же добавить мелко нарезанные свежие огурцы, вареные яйца, зеленый лук, сметану, сахар, залить квасом и охлажденным свекольным отваром. مغلي البنجر مع يترك في مصفاة وتجاهل وضع في وعاء الحساء ، وهناك أيضا ، إضافة المفروم الخيار والبيض المسلوق والبصل الأخضر والقشدة الحامضة والسكر وتصب kvass حساء الشمندر ، ويستريحون. Перед подачей посыпать зеленью. قبل العاملين ، مع رش الأعشاب.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы الباب فاتح الشهية وصفات : الشوربات الباردة Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact