Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





بسكويت Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات للبيتزا ، فطائر ، الفطيرة الصغيرة : العجين

Бисквит بسكويت

10 яиц, 200 г муки (1,5 ст.), 1 ст. 10 بيضة ، و 200 غرام من الطحين (1،5 الحادي والعشرين.) ، 1 ملعقة كبيرة. сахара, ванилин. السكر والفانيليا.

10 яиц 10 بيضة
200 г муки (1,5 ст.) 200 غ من الطحين (1.5 الحادي والعشرين.)
1 ст. 1 ملاعق كبيرة. сахара السكر
ванилин الفانيليا

Желтки растереть с сахаром, пока масса не поднимется втрое. صفار رطل من السكر حتى يصبح الخليط سوف ترتفع إلى ثلاثة أمثالها. Белки взбить в крепкую пену, осторожно добавить в желтки 1/3 белков, перемешать, добавить ванилин и муку, после остальной белок. سوط البيض إلى رغوة شركة ، بعناية إضافة صفار البيض 1 / 3 من البروتين ، وإثارة ، إضافة الفانيليا والدقيق ، وبعد ما تبقى من البروتين. Все хорошенько вымесить, влить в глубокий противень, смазанный сливочным маслом. جميع يعجن جيدا ، تصب في الخبز وعاء عميق ، مدهون بالزبدة. Печь 20-30 мин. الفرن لمدة 20-30 دقيقة. при 200° С. Бисквит выложить на мягкую подставку или сито. في 200 ° C. البسكويت وضع على لينة ، الوقوف ، أو غربال.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто قسم وصفات البيتزا والفطائر ، الفطيرة الصغيرة : العجين Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact