Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Skorospelov عجين الفطير Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات للبيتزا ، فطائر ، الفطيرة الصغيرة : العجين

Скороспелое слоеное тесто Skorospelov عجين الفطير

500 г муки, 500 г маргарина, 1 чашка молока, соль. 500 غ من الطحين والسمن 500 غ ، 1 كوب الحليب ، والملح.

500 г муки 500 غ من الطحين
500 г маргарина 500 غرام سمن
1 чашка молока 1 كوب حليب
соль الملح

Все продукты быстро замесить и поставить в холодное место на 2-4 часа. جميع المنتجات بسرعة يعجن وقعت في مكان بارد لمدة 2-4 ساعات. Вообще тесто может находиться в холодильнике до 1 недели. في العام ، قد يكون من العجين في الثلاجة ليصل إلى 1 في الاسبوع. После выдержки теста в холодильнике, его нужно раскатать, сложить в 2-3 слоя и снова раскатать. بعد اجراء اختبار في الثلاجة ، فإنه ينبغي أن انبسط ، أضعاف في غضون 2-3 طبقات ثم لف بها. Повторить этот процесс 4-5 раз, а перед последней раскаткой поставить на 30 мин. كرر هذه العملية 4-5 مرات ، وقبل تعيين الأخير المتداول لمدة 30 دقيقة. в холодильник. في الثلاجة. Остывшее тесто раскатать в пласт толщиной 2 см. Круглой формой вырезать пышки или раскатать коржи, смазать их яичным желтком. المبردة لفة العجين داخل طبقة سماكتها 2 سم شكل دائري قطع الكعك ، أو البسكويت لفة ، على تليين لهم مع صفار البيض. Выпекать при высокой температуре. يخبز في درجة حرارة عالية.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто قسم وصفات البيتزا والفطائر ، الفطيرة الصغيرة : العجين


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact