Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





עגבניות במיץ של עצמו Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: помидоры מתכונים - כדורי סרק מתכונים בישול בלעדיות:: עגבניות

Томаты в собственном соку עגבניות במיץ של עצמו

Чтобы получить сок, перезрелые томаты варим в кастрюле, пока не отойдет кожура. כדי להשיג את מיץ, עגבניות בשלות לבשל בסיר עד שהוא נעלם לקלף.

Чтобы получить сок, перезрелые томаты варим в кастрюле, пока не отойдет кожура. כדי להשיג את מיץ, עגבניות בשלות לבשל בסיר עד שהוא נעלם לקלף. Затем, охладив, протираем деревянной ложкой через дуршлаг, тщательно размешиваем, заливаем в банки, куда кладем и вымытые томаты, пастеризуем. ואז, כדי לצנן ולשפשף דרך מסננת עם כף עץ, מערבבים היטב, למלא את הבנקים איפה אנחנו מקום ועגבניות שטף, פסטור הבזק. При пастеризации кастрюлю можно накрыть крышкой, на которую хорошо положить плотную тряпку, чтобы по во¬можности выровнять внутри кастрюли температуру. כאשר סיר פסטור יכול לכסות, אשר גם לשים בד עבה כדי בהזדמנות ¬ כדי ליישר את הטמפרטורה בתוך הסיר. После этого банки закатываем. לחמניות ואז הבנקים. Соль и специи лучше не класть: пусть томаты сохраняют естественный вкус и аромат. מלח ותבלינים הם הכי לא לשים: להניח את העגבניות לשמור על טעם ועל ריח טבעי. Однако можно завязать в марлевую салфетку гвоздику, перец, корицу и опустить в сок, пока он варится, а потом вытащить. עם זאת, אתה יכול לעסוק שיני גזה, פלפל, קינמון ושמה אותן מיץ עד שזה רותח, ולאחר מכן לשלוף.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты заготовок: помидоры מדור מתכונים הפערים: עגבניות Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact