Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





מיץ דלעת Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные מתכונים - משקאות מתכונים בישול בלעדיות:: רכה

Тыквенный сок מיץ דלעת

Тыкву очистить от семян и кожуры, порезать на небольшие куски, сложить в кастрюлю и залить водой. דלעת ניקה של זרעים לקלף, לחתוך לחתיכות קטנות, לשלב בסיר ומכסים במים.

Тыкву очистить от семян и кожуры, порезать на небольшие куски, сложить в кастрюлю и залить водой, чтобы тыква была закрыта. דלעת ניקה של זרעים לקלף, לחתוך לחתיכות קטנות, לשלב בסיר ומוסיפים מים כדי דלעת נסגר. Варить до мягкости. מרתיחים עד רך. Сахар добавить по вкусу, это зависит от величины и сорта тыквы, но примерно стакан на пятилитровую кастрюлю. הוסף סוכר לפי הטעם, זה תלוי בגודל ומגוון של דלעת, אבל על כוס של חמש סיר ליטר. Снять с огня и еще теплую массу взбить миксером, Добавить по вкусу сок лимона или лимонную кислоту, можно яблочный уксус. מורידים מהאש ועדיין חמים, הרבה בשוט עם מערבל, הוסף לפי הטעם מיץ לימון או מלח לימון, חומץ תפוחים יכול. Если сок густой, можно разбавить кипяченой водой. אם היא מיץ סמיך ניתן מדוללת עם מים מורתחים. В случае заготовок на зиму увеличить количество сахара и кислоты и, прогрев трехлитровую банку минут 30, законсервировать. במקרה של כדורי סרק לקראת החורף כדי להגדיל את כמות הסוכר חומצה, ואת מתחממת שלושה ליטר צנצנת 30 דקות, כדי לחסוך.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты напитков: безалкогольные מתכונים סעיף שתיה: רכה Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact