Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





פטריות טריות לטיגון Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы מתכונים - כדורי סרק מתכונים בישול בלעדיות:: פטריות

Свежие грибы для жарения פטריות טריות לטיגון

На 0,5-литровую банку грибов – 25 г соли, 1 ч. ложку столового уксуса. ב 0.5-ליטר קנקן פטריות - 25 גרם מלח, 1 כפית תה של חומץ.

На 0,5-литровую банку грибов – 25 г соли, 1 ч. ложку столового уксуса. ב 0.5-ליטר קנקן פטריות - 25 גרם מלח, 1 כפית תה של חומץ.

Очищенные и промытые трубчатые грибы нарезать кусочками, пересыпать солью, тщательно перемешать, уложить в стеклянные банки, добавить уксус, закрыть крышками и стерилизовать в кипящей подсоленной воде в течении 30 мин. ניקה, רחץ את הפטריות צינורי לחתיכות, לשפוך מלח, מערבבים היטב, לשים בצנצנות זכוכית, מוסיפים את החומץ, את המכסה, ואת עיקור במים רותחים מומלחים במשך 30 דקות.

Эти консервы использовать для жарения. אלה סחורות שימורי משמש לטיגון. Перед приготовлением их необходимо сполоснуть в чистой воде, чтобы смыть уксус и избыток соли. לפני בישול הם צריכים להשטף במים נקיים כדי לשטוף את עודף חומץ ומלח.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты заготовок: грибы מדור מתכונים החסר: פטריות Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact