Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





פטריות ברוטב עגבניות Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы מתכונים - כדורי סרק מתכונים בישול בלעדיות:: פטריות

Грибы в томатном пюре פטריות ברוטב עגבניות

На 600 г грибов - 400 г пюре из помидор, 1-2 лавровых листа, соль, лимонную кислоту и уксус по вкусу. ב 600 גרם פטריות - 400 גרם רסק עגבניות, 1-2 עלי דפנה, מלח, חומצת לימון וחומץ לפי הטעם.

600 г грибов 600 גרם פטריות
400 г пюре из помидор 400 גרם רסק עגבניות
1-2 лавровых листа 1.2 עלי הדפנה
соль מלח
лимонную кислоту חומצת לימון
уксус по вкусу חומץ לפי הטעם

Подготовленные грибы потушить в закрытой кастрюле в собственном соку до мягкости, добавить горячее пюре из свежих помидоров, приправленное солью и сахаром. פטריות מוכן להוציא בסיר סגור המיץ שלו עד רך, להוסיף את רוטב חם עגבניות טריות, במלח וסוכר. Смесь прогреть до кипения, подкислить лимонной кислотой и уксусом, разложить в стеклянные банки, закрыть крышками и стерилизовать в умеренно кипящей воде: 0,5-литровые – 30 мин., литровые — 40 мин. את התערובת מחוממת עד רותחים, acidified חומצת לימון וחומץ, הרחיבה לצנצנות, מכסים מעוקרים רותחים מים, בינוני: 0.5 ליטר - 30 דקות., ליטר - 40 דקות.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты заготовок: грибы מדור מתכונים החסר: פטריות Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact