Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные מתכונים - קולינרית בלעדיות: מתכונים סלט: בשר

Салат "Почтальон Печкин" סלט "פוסטמן Pechkin"

200-300 г печенки, 2-3 большие луковицы, 4 яйца, соль, соевый соус, майонез, растительное масло. 200-300 גר 'כבד, 2-3 בצלים גדולים, 4 ביצים, מלח, רוטב סויה, מיונז, שמן צמחי.

200-300 г печенки 200-300 גר 'כבד
2-3 большие луковицы 2-3 בצלים גדולים
4 яйца 4 ביצים
соль מלח
соевый соус סויה
майонез מיונז
растительное масло שמן

Печенку порезать тонкими длинными брусочками и обжарить. הכבד פרוסה דק, ארוך, בארים קטנים ומטגנים. Лук порезать тонкими полукольцами и обжарить в растительном масле без запаха, добавив в середине жарки соевый соус или сухой чеснок. טבעות בצל לחתוך חצי דקה ומטגנים בשמן צמחי ללא ריח, הוספת באמצע בישול או רוטב סויה יבשים השום. Все это выложить в салатник вместе с маслом, в котором жарилось. כל זה שכב בקערת סלט יחד עם חמאה, אשר zharilos. Яйца, по одному, взбить и выпечь на сковородке (с двух сторон). הביצים, אחת אחת, היכו ואופים על המחבת (שני הצדדים). Потом яичные лепешки тоже порезать соломкой. ואז ביצה גם לחתוך עוגות בקש. Все соединить, если требуется, посолить (учтите, что соевый соус очень соленый), добавить майонез и перемешать. כל קישור, אם יש צורך, להוסיף מלח (לזכור כי רוטב סויה מלוח מאוד), מוסיפים מיונז ומערבבים היטב.

Можно также использовать и вареную печенку. אתה יכול גם להשתמש מבושל הכבד.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты салатов: мясные מתכונים סעיף סלטים: בשר Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact