Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Soljanka ב המזרח הרחוק Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки מתכונים - בישול בלעדיות: מתכונים Appetizer: Salsola

Солянка по-дальневосточному Soljanka ב המזרח הרחוק

Кальмары свежемороженые (тушка, филе, щупальца) - 400 г, капуста белокочанная - 500 г, лук репчатый - 3 шт. קלמארי, טריים קפואים (קרקאס, פילה, זרועות) - 400 גרם, כרוב - 500 גרם, בצל - 3 PC.

кальмары свежемороженые (тушка, филе, щупальца) - 400 г קלמארי קפוא טרי (קרקאס, פילה, זרועות) - 400 גרם
капуста белокочанная - 500 г כרוב - 500 גרם
лук репчатый - 3 шт. בצלים - 3 PC.
маргарин - 3 ст. מרגרינה - 3 כפות. ложки כפית

Кальмары разморозить в холодной воде. קלמארי להפשיר במים קרים. У тушек удалить остатки внутренностей и хитиновые пластинки. אנו להסיר את שרידי פגרי וצלחות מפל כיטין. Кальмар погрузить в горячую воду (температура 60-65°С), затем удалить кожицу (пленку), промыть в воде 2-3 раза. קלמר לטבול במים חמים (טמפרטורה 60-65 ° C), ולאחר מכן להסיר את העור (סרט), לשטוף במים 2-3 פעמים. Капусту белокочанную нарезать соломкой, обжарить на маргарине, добавив обжаренный репчатый лук и специи. כרוב לבן חתוך לרצועות, לטגן ב מרגרינה, להוסיף בצל מטוגן ותבלינים. За 3-4 минуты до готовности добавить нарезанные тонкой соломкой кальмары. 3-4 דקות עד מבושל, להוסיף חתוכים לרצועות בסדר דיונון. Посуду закрыть крышкой и довести до готовности. צלחות כיסוי ומבשלים עד מוכן.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты первых блюд: солянки מתכונים סעיף Appetizer: Salsola Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact