Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





דגים הבלילה Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: рыбные מתכונים - מתאבנים מתכונים בישול בלעדיות:: דגים

Рыба в кляре דגים הבלילה

1 кг филе рыбы (минтай, хек, горбуша и т. д.), 200 г майонеза, 4 яйца, 2 луковицы, соль, 4-5 ст. 1 ק"ג פילה של דג (פולק, בקלה, סלמון, וכו '), 200 גרם של מיונז, 4 ביצים, 2 בצלים, מלח, 4-5 אמנות. ложек муки, растительное масло כפות קמח, שמן צמחי

1 кг филе рыбы (минтай, хек, горбуша и т. д.) 1 ק"ג פילה של דג (פולק, בקלה, סלמון, וכו ')
200 г майонеза 200 גרם מיונז
4 яйца 4 ביצים
2 луковицы 2 בצלים
4-5 ст. 4.5 אמנות. ложек муки כפות קמח
растительное масло שמן
соль по вкусу מלח לפי הטעם



Рыбу нарезать кусочками, слегка посолить הדג נחתך לפרוסות, מומלחים קלות


Для кляра : взбить яйца, посолить, добавить майонез עבור הבלילה: טורפים את הביצים, מלח, להוסיף מיונז


и мелко нарезанный лук. ו בצל קצוץ.


Все перемешать, постепенно добавляя муку. כל ומערבבים, מוסיפים בהדרגה את הקמח. По густоте кляр должен получиться, как тесто на оладьи. כמו צפיפות של הבלילה צריכה לגמור כמו בצק של פנקייק. Затем обмакивая каждый кусок рыбы в тесте, обжаривать на сковороде в разогретом растительном масле. ואז, טובל כל חתיכת דג על הבצק, ומטגנים במחבת חם של שמן צמחי.




Масло в сковороду добавлять так, чтобы кусочки были покрыты, и обжаривать с каждой стороны. הוספת שמן במחבת כך חתיכות היו מכוסות, ומטגנים מכל צד.


Можно подавать как в горячем, так и в холодном виде. לשמש חמה וקרה.


Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты закусок: рыбные מדור מתכונים מתאבנים: דגים Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact