Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты к Пасхе מתכונים - מתכונים קולינרית בלעדיות: עבור הפסחא

Пасха с крутыми желтками חלמון ביצה עם הפסחא תלולה

1,2 кг творога, 400 г несоленого сливочного масла, 15 яиц, 4 стакана густых сливок. קריש 1,2 ק"ג, 400 גרם חמאה ללא מלח, 15 ביצים, 4 כוסות של קרם סמיך.

1,2 кг творога קריש 1,2 ק"ג
400 г несоленого сливочного масла 400 גרם חמאה ללא מלח
15 яиц 15 ביצים
4 стакана густых сливок 4 כוסות שמנת סמיך

Свежий, из-под пресса, творог протереть сквозь сито, положить сливочное масло, 15 желтков от сваренных вкрутую яиц, протертых сквозь сито, смешать вместе и очень долго тереть до сплошной массы. טרי, מן העיתונות, גבינה שפשף דרך מסננת, לשים את החמאה, 15 חלמונים מן ביצים קשות, מחית דרך מסננת, לערבב יחד הרבה מאוד זמן לשפשף את מסת מוצק. Потом влить густые сливки и опять хорошенько растереть. ואז לשפוך את קרם סמיך למרוח בחזרה טוב. Когда все будет достаточно растерто, выложить в форму, поставить под пресс, пока не стечет вся сыворотка. כשהכל triturated מספיק, כדי לפרוס הטופס, לשים תחת לחץ עד בסרום כל stechet.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты к Пасхе מדור מתכונים עבור חג הפסחא Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact