Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





תבשיל חצילים עם בשר טחון Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд מאכלים מתכונים - בישול בלעדיות: מתכונים תזונתיים צמחיים

Запеканка с баклажанами и мясным фаршем תבשיל חצילים עם בשר טחון

Вымойте баклажаны, нарежьте ломтиками вдоль, посолите, поперчите, обваляйте в муке. לשטוף את החצילים, לאורכם פרוסה, מלח ופלפל, מגלגלים בקמח.

Обжарьте в растительном масле баклажаны с обеих сторон. חציל ומטגנים בשמן צמחי משני הצדדים. Потушите до золотистого цвета мелко нарубленный лук и чеснок. מאיידים עד זהוב חום בצל קצוץ ושום. Добавьте мясной фарш, обжаривайте его три минуты, добавьте томатную пасту, соль по вкусу, черный молотый перец и около полстакана воды. מוסיפים את בשר טחון, ומטגנים אותה במשך שלוש דקות, להוסיף רסק עגבניות, מלח, פלפל כחצי כוס מים. Тушите еще две минуты. להתבשל עוד שתי דקות.

В огнеупорную форму уложите слоями баклажаны, фарш, тертый сыр, полейте сливками. שכבות חציל עקשן טופס Lay, בשר בקר טחון, הגבינה המגוררת, טפטוף עם שמנת. Запекайте в предварительно разогретом духовом шкафу при температуре 180 градусов около получаса. אופים בתנור preheated ב 180 מעלות במשך כחצי שעה.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין
Источник: pani.kiev.ua: Диеты. מקור: pani.kiev.ua: דיאטות. Худеем вместе. Khudeem יחד.

<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты диетических и постных блюд מדור מתכונים מנות תזונתיים וירקות Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
חציל אפוי בשר|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact