Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные מתכונים - המנות העיקריות מתכונים קולינרית בלעדיות:: דגים

Рыба, тушенная с горчицей דגים, מבושל עם חרדל

Продукты: מוצרים:

600 г рыбы, 1 столовая ложка горчица, 2 луковицы, 3 столовых ложки растительного масла, 1 столовая ложка муки, 1/2 л воды, лимонный сок, соль по вкусу 600 גרם דגים, 1 כף חרדל, 2 בצלים, 3 כפות שמן צמחי, 1 כף קמח, 1 / 2 ליטר מים, מיץ לימון, מלח לפי הטעם

Куски рыбы посолить и обмазать с обеих сторон горчицей. את חתיכות הדג במלח המעיל משני הצדדים עם חרדל. В глубокой сковороде раскалить масло и обжарить на нем рыбу до полуготовности. בשנת עמוק במחבת מחממים את השמן ומטגנים את הדגים עד חצי מוכן. Рыбу выложить на тарелку, а на сковороде слегка обжарить репчатый лук, затем обсыпать его мукой и подрумянить. הדג שכב על הצלחת, ואת קלות במחבת מטגנים את הבצל, ולאחר מכן מפזרים את זה עם קמח חום. В сковороду влить горячую воду, довести ее до кипения, добавить лимонный сок, соль, уложить куски рыбы и тушить под крышкой на очень слабом огне. במחבת ושופכים את המים החמים, מביאים אותו לרתיחה, מוסיפים מיץ לימון, מלח, להניח את חתיכות הדג להתבשל עם מכסה על אש נמוכה מאוד. Готовую рыбу разложить по тарелкам и облить соусом, в котором она тушилась. הכינו דגים פרושים על צלחות ויוצקים רוטב בה tushilas. Подкислить соус можно также уксусом или лимонной кислотой רוטב ניתן גם acidified עם חומץ או חומצה ציטרית

Добавил: Деметрий Added: Demetrius


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные מתכונים סעיף המנות העיקריות: דג Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact