Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: овощные מתכונים - כדורי סרק מתכונים בישול בלעדיות:: ירקות

Огурцы в томатной заливке מלפפונים ב עגבניות למילוי

2 кг помидоров, 5 кг огурцов, 250 г чеснока, 250 г растительного масла, 250 г сахарного песка, 3 ст.л. 2 ק"ג עגבניות, 5 ק"ג של מלפפונים, שום 250 גרם, 250 גרם של שמן צמחי, 250 גרם סוכר, 3 כפות соли, 2 ст. מלח, 2 כפות. л. L. 70%-ного уксуса. 70% חומץ.

2 кг помидоров 2 ק"ג עגבניות
5 кг огурцов 5 ק"ג של מלפפונים
250 г чеснока 250 גרם שום
250 г растительного масла 250 גרם של שמן צמחי
250 г сахарного песка 250 גרם סוכר
3 ст.л. 3 כפות соли מלח
2 ст. 2 כפות. л. L. 70%-ного уксуса 70% חומץ

Помидоры пропустить через мясорубку, добавить растительное масло, сахарный песок, соль, довести до кипения и варить 10 минут. עגבניות לעבור במטחנת בשר, מוסיפים את שמן צמחי, סוכר, מלח, ומביאים לרתיחה ו להתבשל במשך 10 דקות. Потом постепенно добавить разрезанные на колечки огурцы. ואז בהדרגה להוסיף את המלפפונים וחותכים טבעות. После закипания варить 20 минут, потом добавить чеснок и уксус, все перемешать и разложить в стерилизованные банки, укупорить. אחרי הרתיחה ומבשלים כ 20 דקות, ואז מוסיפים את תערובת השום החומץ, ושמתי בצנצנות, ukuporit מעוקרים. Резать придется долго, готовится быстро и получится много - 10 банок по 650 г. גזור יש זמן להכין במהירות ולקבל הרבה - 10 פחיות של 650 גר '

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты заготовок: овощные מדור מתכונים החסר: ירקות Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact