Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Cutlets עוף עם פטריות Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы מתכונים - קולינרית בלעדיות: מתכונים המנות העיקריות: עוף

Куриные котлеты с грибами Cutlets עוף עם פטריות

1 курица, грибы (сушеные) - 200-250 г, 1 луковица, соль - по вкусу, растительное или сливочное масло для жарки. 1 עוף, פטריות (יבש) - 200-250 גרם, 1 בצל, מלח - לפי הטעם, שמן או חמאה לטיגון.

1 курица 1 עוף
грибы (сушеные) - 200-250 г פטריות (יבש) - 200-250 גר '
1 луковица 1 בצל
соль - по вкусу מלח - לפי הטעם
растительное (сливочное) масло для жарки ירקות (חמאה) שמן לטיגון

Приготовить фарш из курицы. להכין עוף טחון. Грибы сушеные отварить, мелко порезать и поджарить с мелко нарезанным луком, немного посолить. מרתיחים פטריות מיובשים, קצוצים מטוגנים עם בצל קצוץ דק, קצת מלח. В фарш, посоленный по вкусу, положить грибы, как начинку в пирожки, сформовать котлеты. ב בשר טחון, במלח לפי הטעם, לשים פטריות כמו מילוי פשטידות, קציצות preformed. Пожарить на сковороде с обеих сторон в разогретом растительном или сливочном масле. מחבת משני הצדדים בשמן חם או חמאה.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы מדור מתכונים מנות עיקריות: עופות Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
עוף עם פטריות|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact