Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





עוף, מטוגן פירורי לחם Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы מתכונים - קולינרית בלעדיות: מתכונים המנות העיקריות: עוף

Цыпленок, жаренный в сухарях עוף, מטוגן פירורי לחם

1 крупный или 2 небольших цыпленка, 5 ст. 1 גדול או 2 קטנים עוף, רח '5. ложек тертых белых сухарей, 3 ст. כפות מגוררת פירורי לחם לבן, 3 כפות. ложки муки, 1 яйцо, соль, 4 ст. קמח, 1 ביצה, מלח, 4 כפות. ложки растительного масла. כפות שמן צמחי.

1 крупный или 2 небольших цыпленка 1 עוף גדול או 2 קטנים
5 ст. 5 כפות. ложек тертых белых сухарей כפות מגוררת פירורי לחם לבן
3 ст. 3 כפות. ложки муки קמח
1 яйцо 1 ביצה
соль מלח
4 ст. 4 אמנות. ложки растительного масла כפות שמן צמחי

Разделить цыпленка на 4 порции, посолить, обвалять в муке, обмакнуть в яйцо, а затем обвалять в сухарях. לחלק ל 4 מנות עוף, מלח, לגלגל בקמח, טובלים בביצה, ולאחר מכן לגלגל בתוך פירורי לחם. Обжарить на сильном огне до золотистого цвета, влить 3-4 ст. מטגנים על חום גבוה עד להזהבה חום, יוצקים 3.4 st. ложки воды, накрыть крышкой, дожарить на слабом огне. כפות מים, מכסים, dozharit על אש נמוכה. Когда цыпленок будет почти готов, снять крышку, дать воде испариться, поджарить так, чтобы образовалась хрустящая корочка. כאשר עוף כמעט מוכן, להסיר את המכסה, לתת למים להתאדות, צלי, כך נוצר פריך. Подавать с молодым картофелем и салатом из огурцов со сметаной. מגישים עם תפוחי אדמה וסלט מלפפונים עם שמנת חמוצה.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы מדור מתכונים מנות עיקריות: עופות Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact