Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





קרפיון אפוי Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные מתכונים - המנות העיקריות מתכונים קולינרית בלעדיות:: דגים

Карп запеченый קרפיון אפוי

Карп крупный - 1 шт., рис - 1/4 стакана, морковь - 2 шт., лук репчатый - 3 шт., помидоры - 5 шт., майонез - 50 г, масло подсолнечное - 2 ст. קרפ גדול - 1 PC. רייס - 1 / 4 כוס, גזר - 2 יח '., בצלים - 3 PC., עגבניות - 5 יחידות., מיונז - 50 גרם, שמן חמניות - 2 כפות. ложки. כפיות.

карп крупный - 1 шт. קרפיון גדול - 1 PC.
рис - 1/4 стакана אורז - 1 / 4 כוס
морковь - 2 шт. גזר - 2 יח '.
лук репчатый - 3 шт. בצלים - 3 PC.
помидоры - 5 шт. עגבניות - 5 יחידות.
майонез - 50 г מיונז - 50 גרם
масло подсолнечное - 2 ст. שמן חמניות - 2 כפות. ложки כפית

Карпа почистить, промыть, сделать небольшой надрез на брюшке, начиная от головы, вынуть внутренности, промыть еще раз, натереть снаружи и изнутри солью, перцем и положить на 30 минут, чтобы специи впитались. קרפ לנקות, לשטוף, לעשות חתך קטן בבטן, החל הראש, להוציא את המעיים, לשטוף שוב, לשפשף מבפנים ומבחוץ עם מלח, פלפל לשים במשך 30 דקות כדי לתבל נספג. Наполнить брюшко начинкой и зашить. מלית למלא את הבטן לתפור. Для начинки отварить рис, добавить пассерованную морковь с поджаренным луком и перемешать. עבור מילוי, להרתיח את האורז, להוסיף גזר passerovannuyu עם בצל ומערבבים. Смазать рыбу майонезом, положить на противень, обложить по бокам дольками помидоров и поставить в духовку. לשמן את הדג עם מיונז, לשים על מגש, להטיל על הצדדים של עגבניות פרוסות ולשים בתנור. Запекать 30-40 минут. אופים 30-40 דקות.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные מתכונים סעיף המנות העיקריות: דג Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact