Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





וולקן Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы מתכונים - קולינרית בלעדיות: מתכונים המנות העיקריות: עוף

"Вулкан" וולקן

Куриное мясо - 250-300 г, картофельное пюре - 300 г, сырой мясной фарш - 300-350 г, кетчуп и майонез - по вкусу. בשר עוף - 250-300 גרם, פירה - 300 גרם, בשר בקר טחון טרי - 300-350 גרם, קטשופ מיונז - לפי הטעם.

куриное мясо - 250-300 г עוף - 250-300 גרם
картофельное пюре - 300 г פירה - 300 גרם
сырой мясной фарш - 300-350 г בשר בקר טחון טרי - 300-350 גר '
кетчуп и майонез - по вкусу קטשופ מיונז - לפי הטעם

Мясо отварной курицы в форме пирамиды выложить на огнеупорное блюдо. בשר עוף מבושל בצורת פירמידה בחוץ על צלחת חסין אש. Отдельно приготовить крутое картофельное пюре и аккуратно облепить нашу пирамиду. בנפרד לבשל קשות פירה בעדינות להיצמד הפירמידה שלנו. Сверху третьим слоем обмазать сырым мясным фаршем (мясо, соль, перец, лук, чеснок). על גבי המעיל השלישי עם שכבה של בשר טחון גלם (בשר, מלח, פלפל, בצל, שום). В центре «вулкана» сделать кратер - вставить пустую скорлупку от яйца (острый кончик), запечь в духовке около 40 минут. במרכז של הר געש "" לעשות המכתש - להוסיף קליפות ריקות של ביצים (קצה חד), ואופים בתנור במשך כ -40 דקות. Затем скорлупу убрать, в кратер влить немного спирта. אחר כך להסיר את הקליפות, למזוג מעט לתוך לוע של אלכוהול. Спирт поджечь. אלכוהול לשרוף. Вулкан со всех сторон украсить «лавой» - кетчупом и майонезом. הר געש על כל הצדדים כדי לקשט את לבה "" - קטשופ ומיונז.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы מדור מתכונים מנות עיקריות: עופות Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
הר געש||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact