Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные מתכונים - משקאות מתכונים בישול בלעדיות:: רכה

Зимний квас קוואס וינטר

1 корень сахарной свеклы, мука, растительное масло, 3-4 шт. 1 שורש סלק סוכר, קמח, שמן צמחי, 3-4 PC. отварного картофеля, 1 луковица, 2 соленых (бочковых) огурца, 0,5 корня хрена. תפוחי אדמה מבושלים, 1 בצל, 2 מלוחה (קנה), מלפפון, 0,5 שורשי חזרת.

1 корень сахарной свеклы 1 שורש סלק סוכר
мука קמח
растительное масло שמן
3-4 шт. 3-4 חתיכות. отварного картофеля תפוחי אדמה מבושלים
1 луковица 1 בצל
2 соленых (бочковых) огурца 2 מלוחה (קנה) מלפפון
0,5 корня хрена 0,5 חזרת שורשים

Свеклу вымыть, очистить, порезать на несколько частей и отварить. סלק לשטוף, לקלף, לחתוך לחתיכות להרתיח כמה. Воду, в которой варилась свекла, не выливать. סלק מבושל המים שבו, לא לשפוך. Свеклу нарезать соломкой, обвалять в муке и обжарить в растительном масле. הם סלק חתוך מקלות, לגלגל בקמח ומטגנים בשמן צמחי. Картофель и огурцы порезать кубиками, нарезанный кольцами лук пассеровать в растительном масле, хрен натереть на мелкой терке. תפוחי אדמה לחתוך לקוביות מלפפונים, טבעות בצל פרוס passerovat של שמן צמחי, לגרר חזרת. Овощи перемешать и залить свекольным отваром. הירקות ומערבבים ושופכים מעל מרק סלק. По вкусу добавить процеженный огуречный рассол. כדי לטעום, להוסיף מלח מלפפון מתוח.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты напитков: безалкогольные מתכונים סעיף שתיה: רכה


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact