Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные מתכונים - המנות העיקריות מתכונים קולינרית בלעדיות:: דגים

Рыбные каштаны ערמונים פיש

200 г рыбного филе, 50 г белого хлеба (черствого), отварные яичные желтки, сырое яйцо, белая хлебная панировка. 200 גרם פילה דג, 50 גרם של לחם לבן (מעופש), מבושלים חלמונים, ביצה, לחם לבן breading.

Филе рыбы (200 г) без кожи нарезать на кусочки и вместе с замоченным в воде белым черствым хлебом (50 г) пропустить через мясорубку. פילה של דג (200 גרם) skinless לחתוך לחתיכות ספוגה מים לחם לבן טרי (50 גרם) לעבור דרך מטחנת בשר. Перемешать, слегка взбить. מערבבים, הוכו קלות. Массу разделать на небольшие лепешки и на середину каждой положить 1/4 отварного яичного желтка. Massu לחתוך עוגות קטנות ולשים באמצע כל 1 / 4 מבושלת חלמון ביצה. Придать лепешкам форму шариков, смочить их в яйце, запанировать в нарезанной соломкой белой хлебной панировке (из корочки батона). להקנות צורה טורטייה את הכדורים, להרטיב אותם בתוך הביצה, zapanirovat פרוסים julienne ב פירורי לחם לחם לבן (מכיכר חום). Жарить во фритюре до золотистого цвета, довести до готовности в духовке. מטגנים בשומן עמוק לבשל עד זהוב חום, עד מוכנים בתנור. Гарнир - картофельное пюре. קשוט - פירה.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные מתכונים סעיף המנות העיקריות: דג Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact