Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые מתכונים - בישול בלעדיות: מתכונים סלט: ירקות ופירות

Салат по-турецки סלט טורקי

250 г отварного картофеля, 2 сваренных вкрутую яйца, 150 г орехов, 30 г изюма, 1/2 стакана сметанного соуса, соль, перец, зелень. 250 גרם של תפוחי אדמה מבושלים, 2 ביצים קשות, אגוזים 150 גרם, 30 גרם צימוקים, 1 / 2 כוס רוטב שמנת, מלח, פלפל, ירקות.

250 г отварного картофеля 250 גרם תפוחי אדמה מבושלים
2 сваренных вкрутую яйца 2 קשות ביצים
150 г орехов 150 גרם אגוזים
30 г изюма 30 גרם צימוקים
1/2 стакана сметанного соуса 1 / 2 רוטב שמנת כוס
соль, перец מלח פלפל
зелень הירוקים

Картофель нарезать тонкими ломтиками, которые разрезать пополам. תפוחי האדמה וחותכים פרוסות דקות כי הם לחצי. Так же нарезать сваренные вкрутую яйца. רק קוצצים את קשות ביצים. Выложить в салатник слоями картофель и яйца, пересыпая каждый слой солью и перцем. שמים בקערת סלט שכבות של תפוחי אדמה וביצים, לזרות כל שכבה במלח ופלפל. Затем сверху выложить набухший просушенный изюм, измельченные поджаренные орехи, полить частью соуса. ואז הדף שכב נפוחות צימוקים יבשים, אגוזים קלויים גרוסים, לצקת את רוטב חלק. Так продолжать до тех пор, пока не будут израсходованы все продукты. אז להמשיך עד עד הגדילו את כל המוצרים. Залить соусом и украсить орехами, изюмом и зеленью. לכסות עם הרוטב לקשט עם אגוזים, צימוקים ותבלינים.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые מדור מתכונים סלט: ירקות ופירות Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact