Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





תפוחי אדמה תפוחים Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек מתכונים - בישול בלעדיות: מתכונים פיצה, עוגות, עוגיה

Картофельные яблоки תפוחי אדמה תפוחים

700 г соленого заварного теста, 350 г картофельного пюре (натурального или приготовленного из порошка или хлопьев), соль, перец, мускатный орех, 2 л растительного масла для фритюра. 700 גר 'מלוחה בצק מבושלים, 350 גרם של מחית תפוחי אדמה (עשוי טבעי או אבקה או פתיתים), מלח, פלפל, אגוז מוסקט, 2 ליטרים של שמן צמחי על לטיגון עמוק.

700 г соленого заварного теста 700 גרם בצק מבושלים מלוחים
350 г картофельного пюре (натурального или приготовленного из порошка или хлопьев) 350 גרם של מחית תפוחי אדמה (עשוי טבעי או אבקה או פתיתים)
соль מלח
перец פלפל
мускатный орех אגוז מוסקט
2 л растительного масла для фритюра 2 ליטרים של שמן צמחי על טיגון עמוק

Приготовить пюре, слегка остудить, хорошенько перемешать с тестом. להכין פירה, קריר מעט, לערבב עם הבצק. Добавить по вкусу соль, перец, мускатный орех. להוסיף מלח לפי הטעם, פלפל, אגוז מוסקט. Разогреть масло (оно не должно дымиться!). מחממים את השמן (זה לא צריך עשן!). Ложкой для мороженого сделать шарики и по одному опускать во фритюрницу. כף להפוך כדורי גלידה אחד טיפה fryers שמן עמוק. Они удвоятся в объеме, поэтому не следует опускать больше 5-6 одновременно. הם יכפיל את נפחו, כך שאתה לא צריך להשמיט יותר מ 5-6 בכל פעם. Перед подачей обсушить «яблоки» на промокательной бумаге. לפני ההגשה לייבוש "תפוחים" על נייר סופג.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек סעיף פיצה מתכונים, עוגות, עוגיה


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact