Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





מרק דגים עם קציצות Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты детского питания מתכונים - קולינרית בלעדיות: Baby Food מתכונים

Уха с фрикадельками מרק דגים עם קציצות

Рыба - 100 г, голова карпа (сазана) - 1 шт., вода - 500 г, молоко - 1 ст. פיש - 100 גרם, קרפיון ראש (קרפיון) - 1 PC., מים - 500 גרם, חלב - 1 כף. ложка, масло сливочное - 1 ч. ложка. כף, חמאה - 1 כפית.

рыба - 100 г פיש - 100 גרם
голова карпа (сазана) - 1 шт. קרפיון ראש (קרפיון) - 1 PC.
вода - 500 г מים - 500 גרם
молоко - 1 ст. חלב - 1 כף. ложка כפית
масло сливочное - 1 ч. ложка חמאה - 1 כפית
яйцо (белок) - 1 шт. ביצה (חלבון) - 1 PC.
картофель мелкий - 1 шт. תפוחי אדמה קטנים - 1 PC.
крупа манная - 1 ч. ложка סולת - 1 כפית

Из головы рыбы сварить бульон, для этого залить ее водой, посолив по вкусу и положив в воду 1/2 головки репчатого лука, проварить 10-15 мин на слабом огне. מראשו של הדג לבשל מרק, זה כדי למלא אותו במים, עם מלח לפי הטעם ולהכניס מים 1 / 2 בצלים, ומבשלים 10-15 דקות על אש נמוכה. Голову вынуть. להסיר את הראש. Мякоть сырой рыбы 2 раза пропустить через мясорубку вместе с булкой, вымоченной в молоке, добавить кусочек масла, взбитый в пену белок, на кончике ножа соль. בשרו של דג נא 2 פעמים לעבור דרך מטחנת בשר עם לחם לבן, ספוג חלב, להוסיף טפיחה של חמאה, עד חלבון מוקצף קצף על קצה סכין ומלח. Из полученной массы приготовить фрикадельки. בגלל התערובת לבשל קציצות. В кипяшую уху положить порезанный кубиками картофель, манную крупу. באוזן kipyashuyu לשים בחזקת שלוש תפוחי אדמה, סולת. Варить 10 мин. מבשלים 10 דקות. Опустить в кипящий бульон фрикадельки и варить, пока не всплывут на поверхность. מחק כדורי בשר במרק הרותח ומבשלים עד שהם צפים על פני השטח.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты детского питания מדור מתכונים Baby Food Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact