Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





מרק סלק Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты детского питания מתכונים - קולינרית בלעדיות: Baby Food מתכונים

Свекольник מרק סלק

Свекла молодая с листьями - 1 шт., бульон мясной - 1 стакан, фасоль вареная (консервированная) - 1 ст. סלק עלים צעירים - 1 PC., מרק בשר - מבושל 1 כוס שעועית כליה (משומר) - 1 כף. ложка, масло растительное - 1 ч. ложка. כף שמן צמחי - 1 כפית.

свекла молодая с листьями - 1 шт. סלק עלים צעירים - 1 PC.
бульон мясной - 1 стакан מרק בשר - 1 כוס
фасоль вареная (консервированная) - 1 ст. שעועית מבושלים (משומר) - 1 כף. ложка כפית
масло растительное - 1 ч. ложка שמן צמחי - 1 כפית
паста томатная - 1/2 ч. ложки רסק עגבניות - 1 / 2 כפית
сметана - 1 ч. ложка שמנת חמוצה - 1 כפית
сахарный песок סוכר
соль - на кончике ножа מלח - על קצה סכין

Молодую свеклу с яркой окраской очистить, помыть, нашинковать вместе с черенками и потушить на растительном масле до размягчения. הצעיר סלק עם צבע בהיר לנקות, לשטוף, לקצוץ, יחד עם גזרי וכיבתה את שמן צמחי עד המכרז. Добавить томатную пасту, хорошо размешать на сковородке, тушить. מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים היטב במחבת, תבשיל. В готовый кипяший бульон опустить свеклу. במלאי kipyashy מוכן להשמיט סלק. Прокипятить 2-3 раза. מרתיחים 2-3. Опустить туда же предварительно отваренную фасоль. מחיקה כדי מראש באותה ביצה שעועית. Посолить по вкусу, чуть-чуть подсластить. להוסיף מלח לפי הטעם, מעט ממותק. При подаче к столу заправить сметаной. כאשר החלים על השולחן, מילוי עם שמנת חמוצה.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты детского питания מדור מתכונים Baby Food


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact