Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные מתכונים - המנות העיקריות מתכונים קולינרית בלעדיות:: דגים

Стерлядь с трюфелями или шампиньонами Sterlet עם פטריות כמהין או

800-900 г стерляди, 3 ложки сухарей, 100 г сливочного масла, 3 трюфеля, 1/4 лимона. Sturgeon 800-900 גרם, 3 כפות של פירורי לחם, 100 גרם חמאה, 3 כמהין, 1 / 4 לימון.

800-900 г стерляди 800-900 גרם חידקן
3 ложки сухарей 3 כפות פירורי לחם
100 г сливочного масла 100 גרם חמאה
3 трюфеля (400-500 г шампиньонов) 3 Truffle (400-500 גר 'פטריות)
1/4 лимона 1 / 4 לימון

Стерлядь выпотрошить, нарезать на куски, обсыпать сухарями и поджарить в сливочном масле. Sterlet disembowelled, לחתוך לחתיכות קטנות, ומפזרים פירורי לחם ומטגנים בחמאה. Когда рыба будет готова, переложить в сотейник, куда добавить мелко нашинкованных трюфелей, бульона и немного лимонного сока, подкрасить жженым сахаром. כאשר הדג מוכן לעבור המחבת, אשר להוסיף כמהין קצוץ דק, במרק וגם מעט מיץ לימון, סוכר שרוף מייפה. Подавая, посыпать рубленой зеленью. מתן, ומפזרים ירקות קצוץ.

Так же делать из шампиньонов, только поджаренную стерлядь не класть в соус, а приготовить его отдельно и им обливают стерлядь, выложив ее на блюдо. רק אל פטריות, חידקן קלויים לא רק לשים בתוך הרוטב ומבשלים אותו בנפרד והם שפכו כוכבנית, לשים אותו על צלחת. К этому соусу хорошо прибавить немного белого столового вина и ломтики лимона. הרוטב הזה הוא גם להוסיף מעט יין לבן לשולחן פלחי לימון.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные מתכונים סעיף המנות העיקריות: דג Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact