Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Sudak Marechal Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные מתכונים - המנות העיקריות מתכונים קולינרית בלעדיות:: דגים

Судак марешаль Sudak Marechal

800-900 г свежего судака, 200 г сливочного масла, 1 стакан белого соуса , 2 ложки ракового масла, 2 шампиньона. 800-900 גרם של המוט טריים, 200 גרם חמאה, 1 כוס רוטב לבן, 2 כפות חמאה סרטן, פטריות 2.

800-900 г свежего судака 800-900 גרם של המוט טריים
200 г сливочного масла 200 גרם חמאה
1 стакан белого соуса רוטב 1 כוס לבן
2 ложки ракового масла 2 כפות חמאה סרטן
2 шампиньона 2 פטריות

Судака очистить, порезать на куски, посолить и дать настояться 1 час, потом поджарить в сотейнике с хорошим сливочным маслом, но не подрумянивать. Sudak, נקי, לחתיכות, להוסיף מלח כדי לאפשר תלולה 1 שעה, ואז מטגנים במחבת עם חמאה טובה, אבל לא צבע. Приготовить белый соус на раковом масле, куда добавить мелко изрубленных шампиньонов. להכין רוטב לבן על הנפט סרטן, אשר חתך דק להוסיף על ידי פטרייה. Кроме того, мелко рубленные шампиньоны смешать со сливочным маслом и протересть через решето, чтобы получить червячки, которые до подачи судака на стол поставить в холодильник. בנוסף, פטריות קצוץ דק מעורבב עם חמאה proterest דרך מסננת כדי לקבל את התולעים, אשר לפני המוט על השולחן כדי לשים במקרר. Поджаренного судака уложить на блюдо, вокруг него налить соус с шампиньонами, а на него осторожно, чтобы не измять, уложить червячки шампиньонов с маслом. המוט פריד שכב על צלחת הגשה, יוצקים מסביב רוטב פטריות, אך בזהירות כדי לא למעוך, לשים חמאה עם פטריות ותולעים. Это блюдо надо подавать «с пылу». המנה הזאת צריכה לשמש "צנרת".

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные מתכונים סעיף המנות העיקריות: דג


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact