Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





עוגיות לימון Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: печенье מתכונים - בישול בלעדיות: מתכונים קינוח: עוגיות

Лимонное печенье עוגיות לימון

Мука пшеничная - 1 стакан, масло сливочное - 100 г, яйцо - 1 шт., сахар - 4 ст. קמח - 1 כוס חמאה - 100 גרם, ביצה - 1 PC., סוכר - 4 כפות. ложки, цедра лимона - 2 ч. ложки. כפית, קליפת לימון - 2 כפית.

мука пшеничная - 1 стакан קמח - 1 כוס
масло сливочное - 100 г חמאה - 100 גרם
яйцо - 1 шт. ביצה - 1 PC.
сахар - 4 ст. סוכר - 4 כפות. ложки כפית
цедра лимона - 2 ч. ложки קליפת לימון - 2 כפית
сода - 2 ч. ложки סודה - 2 כפית
сахарная пудра - 2 ст. אבקת סוכר - 2 כפות. ложки כפית

Взбить масло, добавить сахар и продолжать взбивать до однородной массы. מקציפים חמאה, להוסיף סוכר ולהמשיך עד whisking חלקה. Добавить яйцо, лимонную цедру и соединить с мукой и содой. להוסיף ביצה, קליפת לימון לשלב עם קמח וסודה. Поставить в холодильник на 30 минут. לשים במקרר במשך 30 דקות. Раскатать тесто на посыпанной мукой доске в пласт толщиной 0,5 см и вырезать формочками для печенья. מרדדים את הבצק על קרש floured לתוך עובי שכבה של 0.5 ס"מ וכן תבניות לחתוך לעוגיות. Переложить фигурки на противень и сделать вилкой проколы, затем присыпать сахарной пудрой. לשים את הדמויות על המחבת ואת להפוך לנקב עם מזלג, ואז ומפזרים אבקת סוכר. Выпекать в разогретой до 180°С духовке в течение 5-6 минут. Preheated אופים בתנור עד 180 ° C במשך 5-6 דקות. Охладить на противне и подавать. מגניב במחבת ומגישים.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты десертов: печенье קינוחים מדור מתכונים: עוגיות Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact