Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы מתכונים - בישול בלעדיות: מתכונים של מאכלים הראשון: מרקים קרים

Окрошка из дичи צבי Okroshka

В ней мясной набор заменить на мякоть вареной или жареной дичи, птицы, а в остальном же готовить, так же как и мясную окрошку. זה להגדיר את בשר תחליף בשר מבושל או מטוגן בשר צייד, עופות, ואת השאר, את הטבח, כמו גם בשר, מרק.

В ней мясной набор заменить на мякоть вареной или жареной дичи, птицы, а в остальном же готовить, так же как и мясную окрошку: мясо птицы и очищенные огурцы нарезать кубиками. זה להגדיר את בשר תחליף בשר מבושל או מטוגן בשר צייד, עופות, ואת השאר, את הטבח, כמו גם מרק בשר: בשר עוף קלופים לחתוך מלפפון לקוביות. Мелко нарезать зеленый лук, добавить немного соли и размять ложкой в тарелке, чтобы дал сок и сделался мягким. לקצוץ דק את הבצל הירוק, להוסיף קצת מלח ומערבבים עם כף בקערה לתת את המיץ נעשה רך. Белки сваренных вкрутую яиц порубить, а желтки растереть в кастрюле, добавив немного соли, сахара и горчицы. חלבונים קשות ביצים, לקצוץ, ולהכות את החלמונים בסיר, מוסיפים קצת מלח, סוכר וחרדל. Сложить все ингредиенты в одну кастрюлю, тщательно перемешать, развести хлебным квасом. מקפלים את כל המרכיבים בסיר, מערבבים היטב, לדלל את המרק לחם. Подавать со сметаной и зеленью. מגישים עם שמנת ועשבי תיבול.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы מתכונים סעיף Appetizer: מרקים קרים Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact