Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто מתכונים - בישול בלעדיות: מתכונים פיצה, עוגות, עוגיה: בצק

Сладкое песочное тесто בצק מתוק בצק אפוי

3 стакана муки, 300 г сливочного масла, 2/3 стакана сахарного песка, 2 яйца 3 כוסות קמח, 300 גרם חמאה, 2 / 3 כוס סוכר, 2 ביצים

3 стакана муки 3 כוסות קמח
300 г сливочного масла 300 גרם חמאה
2/3 стакана сахарного песка 2 / 3 כוס סוכר
2 яйца 2 ביצים
Сода на кончике ножа סודה בקצה של סכין
Цедра с ½ лимона קליפת לימון ½
Ванилин по вкусу הטעם ונילין

Муку просеять горкой на доску, сверху насыпать сахар, соду, ванилин, натертую на терке цедру лимона и положить нарезанное кусочками масло. מנפים קמח גדושות על הלוח, יוצקים מלמעלה סוכר, סודה, וניל, קליפת לימון מגוררת ולשים פרוסות חמאה. Порубить ножом масло вместе со всеми продуктами, добавить яйца и быстро размять руками до получения однородной массы. קוצצים בסכין חמאה יחד עם כל המוצרים, להוסיף ביצים ידיים מהירות ללוש עד חלקה. Затем тесто скатать в шар, накрыть салфеткой и поставить в холодильник на 0,5-1 час. ואז לגלגל את הבצק לכדור, מכסים בבד ולשים במקרר במשך שעות 0,5-1. Это тесто можно приготовить заранее и держать до выпечки в холодильнике. מקור הבצק אפשר להכין מראש במקרר לפני האפייה.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто סעיף פיצה מתכונים, עוגות, עוגיה: בצק Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact