Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы מתכונים - בישול בלעדיות: מתכונים של מאכלים הראשון: מרקים קרים

Ботвинья с рыбой Botvin עם דגים

На 1 л кваса – по 250 г шпината и щавеля, 1 ч. ложку сахара, 2 свежих огурца, 75 г зеленого лука. ב קוואס 1 ליטר - 250 גרם תרד חומעה, תה 1 כפית סוכר, 2 מלפפונים טריים, 75 גרם של בצלים ירוקים.

1 л кваса 1 ליטר קוואס
По 250 г шпината и щавеля 250 גרם תרד חומעה
1 ч. ложку сахара תה 1 כפית סוכר
2 свежих огурца 2 מלפפון טרי
75 г зеленого лука 75 גרם בצל ירוק
50 г хрена 50 גרם של חזרת
250 г вареной рыбы (осетрины, судка и др.) 250 גרם של דג מבושל (חדקן, cruets, וכו ')

Шпинат и щавель перебрать и хорошо промыть; потом шпинат сварить в кипящей воде, а щавель отдельно тушить в закрытой кастрюле. התרד חומעה למיין ולשטוף היטב, ואז לבשל תרד רותחים מים, ו חומעה בנפרד התבשיל בסיר סגור. После этого шпинат и щавель протереть через сито. לשפשף ואז תרד חומעה דרך מסננת. Приготовленное пюре положить в кастрюлю, добавить сахар, соль, немного горчицы и развести все это хлебным квасом, затем добавить нарезанные кубиками свежие огурцы, нашинкованные зеленый лук и укроп. Pureeing לשים בסיר, מוסיפים סוכר, מלח, חרדל לדלל את כל זה מרק לחם, ולאחר מכן להוסיף את מלפפון חתוך לקוביות, בצל קצוץ ירוק ושמיר. Перед подачей на стол в тарелку положить натертый хрен и кусочки вареной рыбы, которую также можно подать и отдельно. לפני ההגשה בקערה את צנונית מגוררת ופרוסות של דג מבושל, אשר גם ניתן להגיש בנפרד.

Вместо шпината можно использовать молодую крапиву. במקום תרד, אתה יכול להשתמש סרפד צעיר.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты первых блюд: холодные супы מתכונים סעיף Appetizer: מרקים קרים Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact