Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные מתכונים - קולינרית בלעדיות: מתכונים סלט: בשר

Салат из баранины с редькой и репчатым луком טלה עם סלט צנונית ובצל

На 6 порций: 300 г баранины, 100 г редьки, 4 ст. ל -6 מנות: 300 גרם בשר כבש, 100 גר 'צנוניות, רח' 4. ложки растительного масла, соль, перец, специи, зелень. כפות שמן צמחי, מלח, פלפל, תבלינים, עשבי תיבול.

На 6 порций: ל -6 מנות:
300 г баранины 300 גרם בשר כבש
100 г редьки 100 גרם לפת
4 ст. 4 אמנות. ложки растительного масла כפות שמן צמחי
Соль, перец, специи, зелень מלח, פלפל, תבלינים, עשבי תיבול

Баранину отварить со специями, отделить мясо от костей, нарезать соломкой. מרתיחים בשר כבש עם תבלינים, כדי להפריד בין בשר ועצמות, חתוך julienne. Репчатый лук нарезать лук кружочками и обжарить на растительном масле до золотистого цвета. לחתוך בצל לעיגולים ומטגנים את הבצל בשמן ירקות עד חום זהוב. Редьку промыть, очистить и нарезать соломкой. לשטוף צנון, מקלפים וחותכים מקלות. Все смешать, добавить соль, перец, заправить майонезом и перемешать. את כל התערובת, להוסיף מלח, פלפל, העונה עם מיונז ומערבבים היטב. Готовый салат украсить зеленью. מוכן לקשט את סלט ירקות.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты салатов: мясные מתכונים סעיף סלטים: בשר Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
צנונית|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact