Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





בצק עלים Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто מתכונים - בישול בלעדיות: מתכונים פיצה, עוגות, עוגיה: בצק

Слоеное тесто בצק עלים

250 г муки, 10 ст.л. 250 גרם קמח, 10 כפות воды, 2 ст.л. מים, 2 כפות коньяка, 250 г маргарина, 1 ч.л. ברנדי, 250 גרם מרגרינה, 1 כפית соли מלח

250 г муки 250 גרם קמח
10 ст. 10 סנט. л. L. воды מים
2 ст. 2 כפות. л. L. коньяка ברנדי
250 г маргарина 250 גרם מרגרינה
1 ч. л. 1 כפית. соли מלח

Муку просеять, сделать в середине углубление, всыпать туда соль, влить коньяк, воду, замесить крепкое, тягучее тесто, подмешать чайную ложку маргарина. מנפים קמח, עבור חלל באמצע, מלח סייקס, לזרום ברנדי, מים, ללוש חזק, הבצק סטרץ ', מעורב עם כפית של מרגרינה. Маргарин раскатать в толстый прямоугольный пласт. מרגרינה להתגולל במבנה מלבני עבה. Тесто и маргарин поставить в холодное место (на 30-40 мин) בצק ומרגרינה לשים במקום קר (30-40 דקות)
для одинаковой температуры. עבור טמפרטורה זהה. Тесто раскатать на посыпанной мукой поверхности, что бы получить прямоугольный пласт с небольшим утолщением посередине. מרדדים את הבצק על משטח floured, אשר היה שכבת מלבני עם בליטה קלה באמצע. Положить в центр пласта теста маргарин и загнуть тесто с обеих сторон. לשים את הבצק מרגרינה התפר במרכז ומקפלים את הבצק משני הצדדים. Поставить в холод приблизительно на 20 мин. לשים במקרר כ -20 דקות. и снова раскатать, затем трижды сложить его и поставить в холодильник на 30 мин. ולאחר מכן לגלגל, ואז לקפל אותו שלוש פעמים למקרר במשך 30 דקות. Еще дважды повторить этот процесс. עוד פעמיים לחזור על התהליך.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто סעיף פיצה מתכונים, עוגות, עוגיה: בצק Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
בצק|הבצק עלים|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact