Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: печенье מתכונים - בישול בלעדיות: מתכונים קינוח: עוגיות

Сдобное печенье עוגיות

100 г орешков, 150 г сливочного масла, 120 г сахара, 3 яичных желтка, 140 г муки, 50 г крахмала. 100 גרם אגוזים, 150 גרם חמאה 120 גרם סוכר, 3 חלמונים, 140 גרם קמח, 50 גרם עמילן.

На 45 порций : 100 г орешков ב 45 מנות: 100 גרם אגוזים
150 г сливочного масла 150 גרם חמאה
120 г сахара 120 גרם סוכר
3 яичных желтка 3 חלמונים
140 г муки 140 גרם קמח
50 г крахмала 50 גרם עמילן

Смолоть орешки кешью. לטחון את אגוזי קשיו. Покрыть противень бумагой для выпекания. מכסים את המחבת עם נייר אפייה. Взбить до пены сливочное масло и сахар, добавить желтки и тщательно перемешать. מקציפים חמאה עד קצף וסוכר, מוסיפים חלמונים ומערבבים היטב. Просеять муку, перемешать ее с крахмалом и молотыми орешками, добавить сливочную массу и перемешать. מנפים את הקמח, מערבבים אותו עם עמילן ואגוזים הקרקע, להוסיף מסת השמנת ומערבבים. Наполнить тестом кондитерский мешочек, выдавить на противень звезды величиной с грецкий орех, спирали, кружочки. שקית זילוף ממלאים את הבצק, לסחוט כוכבים על אפייה בגודל של אגוז, ספירלות, עיגולים. Охлаждать 1 час. 1 שעה במקרר. Нагреть духовку, выпекать печенье на средней полке 20 мин до золотистого цвета. מחממים את התנור לאפות עוגיות על המדף האמצעי כ -20 דקות עד חום זהוב. Охладить. מגניב.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ יוג 'ין


<< Предыдущий рецепт מתכון <<הקודם Раздел Рецепты десертов: печенье קינוחים מדור מתכונים: עוגיות Следующий рецепт >> המתכון הבא>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
מתכון עוגיות||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact