Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





ラズベリージャム Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое レシピ-独占料理: レシピブランク:甘いジャム

Малиновое вареньеラズベリージャム

Выбрать немного недозрелую, крепкую ягоду. 少し熟していない、しっかりした果実を選択します。

Выбрать немного недозрелую, крепкую ягоду.少し熟していない、しっかりした果実を選択します。 Сварить сироп , кипятя его до тех пор, пока он не станет довольно густым.クックシロップ、それまでは沸騰するまではかなり厚さになります。 Чтобы ягоды остались целыми, нужно их варить, как землянику .に果実を無傷のままであった場合、 イチゴなどを調理する必要があります

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое 項レシピブランク:甘いジャム Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact