Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки レシピ-独占料理: レシピ前菜:Salsola

Солянка любительская Soljankaアマチュア

Сварить бульон из говядины и разного мяса, вареного или жареного, мелко порезанного. 煮スープ様々な肉を、煮たりロースト、みじん切り。

Сварить бульон из говядины и разного мяса, вареного или жареного (утки, гуся, сосисок, ветчины – всего взять понемногу), мелко порезанного.煮スープ、様々な肉を、煮たりロースト(アヒル、ガチョウ、ソーセージ、ハム-ほんの少し)、みじん切りてください。 Положить в него пассировку из лука, муки и масла, разбавленную бульоном.玉ねぎ、小麦粉、バター、希薄化後のスープを入れなさいpassirovku。 Опустить дольки огурцов, оливки, каперсы, маслины, маринованные грибы либо соленые, либо вареные свежие, обдав их кипятком.キュウリ、オリーブ、ケッパー、オリーブ、マリネしたキノコや漬物や、調理のスライスを削除する、新鮮で沸騰したお湯で囲みます。 Добавить огуречного рассола и свежей капусты, тоже ошпаренной водой.キュウリ塩水と新鮮な白菜も、水でやけどを追加します。 Готовую солянку, в которой все это будет смешано и сварено, разлить по тарелкам, добавляя в них укроп, мелко покрошенные перышки зеленого лука, сметану.これで、すべてこの混合されると、プレートを注ぐ調理済み完成スープ、それらを、さいの目に切った羽、葱、サワークリーム、フェンネルを追加します。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты первых блюд: солянки 項レシピ前菜:Salsola Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact