Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: мясные レシピ-独占料理: 前菜レシピ:肉

Закуска «Птичка»前菜"鳥"

200 г птичьих потрохов (сердце, печень, желудок), 1 средняя луковица, 1 ст. 200グラムの家禽内臓の(心臓、肝臓、胃)、1媒体たまねぎ、大さじ1。 ложка сыра, 2 яйца, 1-2 ст. スプーン、チーズ、卵2個、1〜2大さじ ложки томатной пасты. トマトペーストのスプーン。

200 г птичьих потрохов (сердце, печень, желудок) 200グラムの家禽内臓の(心臓、肝臓、胃)
1 средняя луковица 1媒体タマネギ
1 ст.大さじ1 ложка сыраスプーン、チーズ
2 яйца 2個の卵
1-2 ст. 1〜2大さじ ложки томатной пасты (кетчупа)大さじ1トマトペースト(ケチャップ)
1/2 стакана сметаны 1 / 2カップサワークリーム
сливочное масло или маргарин для обжаркиバターやマーガリンをフライパンに
соль, перец塩コショウ

Потроха промыть, нарезать мелкими кубиками, обжарить с луком, посолить, поперчить.ジブレッツ、小さなキューブと玉ねぎ、塩、コショウで炒める切りクリーンアップされます。 Добавить тертый сыр, измельченные вареные яйца, томатную пасту, сметану и прокипятить.粉チーズを追加、千切り、卵、トマトペースト、サワークリーム、ゆでるゆでた。 Выложить все в смазанную маслом форму (сковороду) или порционные формочки.油をフォームに入れ、すべて()または部分型パン。 Залить яйцом, взбитым с 1-2 ст.カバーの卵を、1〜2大さじで殴られる。 ложками сметаны или майонеза, присыпать тертым сыром и запечь в духовке.サワークリームやマヨネーズ大さじおろしチーズを焼くオーブンを振りかける。 Не пересушить!未乾燥し過ぎた! Подавать, украсив зеленью, как в горячем, так и в холодном виде. 、緑で飾られたようにサーブホット&コールド。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты закусок: мясные 項レシピスナック:肉 Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact